Petőfi Kultúrtanszék

Székesfehérvár Arany János utca 22.

HÁZIREND

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Petőfi Kultúrtanszékre (továbbiakban Klub) történő belépésre, ha elfogadod a klub házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

Belépés

A Klubba belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet, a jegy megváltása csak egyszeri belépésre jogosít fel. A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk.

A 8. életévüket be nem töltött gyermekek szülői kísérettel a Klubot ingyenesen látogathatják, a 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak törvényes képviselőjük kíséretében léphetnek be a Klub területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

Az alábbi szervezetek érvényes, arcképes igazolványával rendelkező fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a Klubot. A kísérők belépése NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ÉRVÉNYES, ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

Mit hozhatsz be és mit nem?

A Klub területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugós kés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt sem hozhatsz be magaddal!

Alkoholos italt és üdítő italt és élelmiszertsemmilyen mennyiségben sem lehet behozni a Klub területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Egyéb

A szervezők kijelentik, hogy csak olyan előadók fellépését hirdetik, melyekkel egyezséget kötöttek, de nem vállalnak felelősséget az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadó változásokért! A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A Klub területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A rendezvényen extrém hang -és fényhatás érheti a közönséget, így az ezekre érzékeny látogatóinkat kérjük, hogy különös figyelemmel viseltessenek a színpad közelében!

Ha vészhelyzetet tapasztalsz, akkor kérünk, hogy a legközelebbi biztonsági személyt értesítsd, aki átveszi a probléma kezelését.

A Klubban 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása - a hatályos törvények szerint – a Klub területén is tilos!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A szervezőség a beléptetés jogát fenntartja. A rendezvény szervezői (akikhez panasz esetén fordulhatsz): 
- FEZEN Művészeti és Jószolgálati Alapítvány

- Fehérvári Fesztivál Kft. 
Kontakt: hello@fezen.hu

A belépőjegy megvásárlásával minden látogató elfogadja a Klub házirendjét és tudomásul veszi, hogy a rendezvényen ezt kötelező betartani. Ellenkező esetben tudomásul veszi, hogy a szervezők, mindenféle kártérítés nélkül eltávolíthatják a rendezvény helyszínéről. A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás és a beléptetés jogát. 

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!