Petőfi Kultúrtanszék

Székesfehérvár Arany János utca 22.

Petőfi Sport Stúdió

Megnyílt a Petőfi Sport Stúdió, a Petőfi Kultúrtanszék sportrészlege!

A Fehérvár szívében, 2017. szeptemberében megújult klub nem csupán koncerteknek és klubeseményeknek ad otthont, egyedüliként ingyenes filmvetítéseket kínál, a városi felsőoktatási intézmények szemeszter nyitó- és záró eseményeit is gyakran itt rendezik, nem beszélve a számos előadásról és civil eseményről. 2019 februárjában tovább bővült a Petőfiben elérhető programok kínálata – spinning és hot iron edzésekkel.

„A FEZEN Fesztiválon az elmúlt években elkezdtük bevezetni a napközbeni programkínálatba az egészséges életmóddal és a sporttal kapcsolatos programokat. A életkorral mindenki felismerésre jut, hogy jobban teszi, ha törődik a saját egészségével, testével. Mostantól a  fesztiválon megkezdett hagyományt a Petőfi falain belül év közben is folytatjuk, ez a Petőfi Sport Stúdió.” – nyilatkozta Kovács Antal, a FEZEN főszervezője, aki a Kultúrtanszék életében is jelentős szerepet vállal.

A Petőfi Sport Stúdió keretében a rendezvényház nagytermében spinracing és hot iron órákra várják a mozogni vágyókat. Tekerni Pálfi Anita edző vezényletével lehet, aki az elmúlt két év során több mint 500 órás rutinnal a háta mögött örömmel vállalta a részleg szakmai vezetését. Anita jelenleg a város egyik szakmailag leginkább elismert edzője, akinek óráit zajos közönségsiker is övezi.
„Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világban napi egy órát magunkra fordítsunk bármilyen mozgással, ezáltal felszabadultak, energikusak legyünk és egy egészségesebb életet tudunk élni. A SpinRacing edzéseken jó zenére történő egész alakos átmozgatást ígérek, amely során mind az állóképességünk, mind pedig a teljesítőképességünk növekszik.” – mondja hitvallásáról Anita, aki korábban 12 évig versenyszerűen szertornázott. Az edzőnő felkérésére Barti Péter is csatlakozott az induló csapathoz, aki Hot Iron órákat tart majd a Petőfiben – ez mozgásforma nem csak egyedülállóan hatékony zsírégető és izomépítő, hanem remek stresszoldó is.

 

A Petőfi Sport Stúdió Facebook oldalát itt lehet követni: fb.me/PSSFehervar